В Україні розроблені три плани, які покликані полегшити ведення бізнесу в країні. Про це у ході засідання прес-клубу на тему: «Як Україні в 2013 році потрапити до першої сотні країн за легкістю ведення бізнесу?» заявив заступник голови Держслужби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Олег Шейко.

«В Україні розроблено три плани: Загальнонаціональний план, План розвитку економіки і План виконання доручення Президента України щодо вжиття дієвих заходів для поліпшення умов ведення бізнесу до 1 квітня 2013 року. Ці плани традиційно критикуються бізнесом, хоча всі вони розроблялися разом з підприємцями», - сказав Шейко.

За його словами, всі три плани актуальні, оскільки прийняті у цьому році. «Треба визнати, що, можливо, є проблеми, які не увійшли у ці плани. Але це загальнонаціональні проблеми, вони вирішуються міністерствами», - підсумував Шейко.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент Віктор Янукович закликав уряд провести роботу щодо дерегуляції та спрощення видачі дозвільних документів з тим, щоб у рейтингу легкості ведення бізнесу Світового банку увійти до топ-100 країн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

257