У січні-лютому 2013 року за торгівлю алкоголем і сигаретами підліткам податківці Києва анулювали десять ліцензій. Про це заявила голова Державної податкової служби Києва Ірина Носачова, повідомляє прес-служба відомства.

За її словами, підприємців оштрафували на 61 тисячу гривень і позбавили шести ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами, а також чотирьох ліцензій - на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями.

«Податкові органи міста Києва за підтримки міської влади проводять пропаганду здорового способу життя. Податківці спільно з відділами кримінальної міліції у справах дітей ГУ МВС України у Києві та службою у справах дітей КМДА проводять необхідні профілактичні дії в рамках цілодобових заходів «Діти вулиці», - підкреслила Носачова.

У столичній податковій службі також поінформували, що в цілому впродовж перших двох місяців 2013 року фахівцями Регіонального управління проведено 56 перевірок суб'єктів господарювання та виявлено 60 порушень законодавства.

Серед типових порушень податківці фіксують факти торгівлі алкогольними напоями за роздрібними цінами, нижче від встановлених законодавством, тютюновими виробами - за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін, зберігання та реалізацію підакцизної групи товарів без марок акцизного збору, реалізацію зазначених товарів неповнолітнім, відсутність наочної інформації про заборону куріння; безліцензійної діяльності та інших, поінформували у податковій службі Києва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

160