Комунальна аптека №1 продовжить роботу у приміщенні на вул.Володимирській, навпроти Оперного театру, однак її площа буде скорочена за рахунок частини другого поверху, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«Комунальна аптека №1 працює і надалі працюватиме на своєму звичному місці - на вул. Володимирській, 51/53. Її клієнти, як і раніше, зможуть отримувати всі необхідні ліки, у тому числі за пільговими та безкоштовними рецептами», - йдеться в повідомленні КП «Фармація».

За даними КП, будинок, у якому розміщується зазначена аптека, підприємству не належить. Комунальне підприємство орендує цю нерухомість у власника - Національної академії наук України. За договором оренди, щомісячна плата становить понад 192 тисячі гривень, що є надто великою сумою для комунального аптечного закладу.

«КП «Фармація» неодноразово інформувало про це власника приміщення», - наголошується у повідомленні.

З метою зменшення суми орендної плати для підприємства власник вирішив розмежувати другий поверх приміщення і віддати його частину під розміщення закладу харчування. «Між КП «Фармація» та НАН України було укладено додаткову угоду до договору оренди, згідно з якою сума орендної плати зменшена майже на 110 тис. грн на місяць», - уточнили у КП.

Звільнені площі другого поверху перебувають на балансі НАН України, та КП «Фармація» з січня 2013 року не має до них ніякого стосунку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

202