У російському Ханти-Мансійську завершилася жіноча спринтерська гонка в рамках етапу Кубка світу з біатлону, в якій українка Віта Семеренко посіла сьоме місце.

Етап Кубка світу у Ханти-Мансійську стартував через чотири дні після закінчення аналогічних змагань у Сочі, на майбутній олімпійській трасі Ігор-2014.

У першій гонці етапу найкраще в українській збірній виступила Віта Семеренко. Її швидкий хід по дистанції давав привід сподіватися навіть на медаль, але один промах у стрільбі стоячи відкинув спортсменку на сьоме місце у підсумковому протоколі.

Також з одним промахом фінішувала Олена Підгрушна, якій зовсім трохи не вистачило для потрапляння в десятку найкращих - вона 11-та. На 15-му місці фінішувала Юлія Джима, яка відстрілявся без промахів, на 22-му - Валентина Семеренко (2 промахи), повідомляє «УНІАН».

Також була заявлена ​​ на сьогоднішню гонку, але не вийшла на старт Марія Панфілова, яка застудилася у морозному Ханти-Мансійську.

Переможницею спринтерської гонки стала чешка Габріела Соукалова. Друге і третє місця посіли німкені - Андреа Хенкель і Міріам Гесснер.

Етап Кубка світу у Ханти-Мансійську триватиме до 17 березня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

241