Голова Верховної Ради України Володимир Рибак не виключає, що парламент наступного тижня може розглянути питання щодо призначення дати виборів київського міського голови. Про це, як повідомляє прес-служба ВР, він заявив у ході робочої поїздки у Запоріжжя.

«У разі, якщо профільний комітет буде готовий внести пропозиції з цього питання в сесійний зал, то на наступному пленарному тижні Верховна Рада може розглянути питання щодо призначення виборів мера Києва», - сказав він.

При цьому Рибак зазначив, що в Апараті парламенту зареєстровано близько десяти проектів документів з цього питання.

«Якщо говорити про призначення виборів у Києві на 2 червня, то вже у цей вівторок треба було б приймати офіційне рішення», - зазначив спікер.

Рибак висловив надію, що в п'ятницю на нараді з лідерами фракцій і в понеділок на засіданні Погоджувальної ради буде прийняте узгоджене рішення про розгляд питання щодо призначення виборів у Києві. «Моє завдання - у разі компромісного рішення внести це питання до порядку денного», - підсумував Рибак.

Нагадаємо, 7 березня голова Верховної Ради Володимир Рибак пообіцяв найближчим часом винести на розгляд в парламент питання щодо призначення дати виборів мера Києва і депутатів Київради.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189