У Сумській області невідомі знищили на кордоні з Росією інформаційний покажчик, який повідомляє про Державний кордон України.

За даними прес-служба Державної прикордонної служби, прикордонний наряд відділу «Білопілля», який ніс службу в місцевому пункті пропуску «Рижівка», помітив, як до кордону під'їхав легковий автомобіль.

Із транспортного засобу вийшли двоє невідомих. На даний напрямок відразу висунувся прикордонний наряд. Однак невідомі, побачивши правоохоронців, сіли в автомобіль і попрямували в напрямку українського селища Рижівка.

У ході перевірки місцевості прикордонники виявили ознаки спилювання інформаційного покажчика, який повідомляє про Державний кордон України.

Невдовзі правоохоронці знайшли покинутий автомобіль «Фольксваген» з українськими номерними знаками. У салоні автомобіля була пилка і частина інформаційного покажчика. Про транспортний засіб прикордонники поінформували співробітників міліції. Згодом було встановлено, що номерні знаки вказаного авто зареєстровані на інший транспортний засіб.

Створено оперативну групу, до складу якої увійшли прикордонники Сумського загону та співробітники МВС України в Сумській області, для пошуку осіб, причетних до злочину.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

216