Україна і Латвія повинні працювати на подальший розвиток торговельно-економічного співробітництва. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час українсько-латвійських переговорів у розширеному складі.

Як повідомляє прес-служба Глави Української держави, Янукович зазначив, що країни працюють над виконанням програми економічного двостороннього співробітництва на 2012-2013 роки. Він підкреслив позитивну динаміку торгівлі між Україною та Латвією та збільшення товарообігу майже на 28%. «Першочерговим завданням для урядів обох країн має стати закріплення цієї позитивної динаміки», - підкреслив Янукович.

Президент висловив переконаність, що розширення подальшої взаємодії в цьому напрямі сприятиме робота українсько-латвійської міжурядової комісії з питань економічного, промислового, науково-технічного співробітництва, наступне засідання якої відбудеться цього року в Україні.

Ще одним дієвим механізмом розвитку співпраці має стати українсько-латвійський бізнес-форум, зазначив Глава держави. «Ми багато робимо для того, щоб розширити нашу співпрацю у фінансовому секторі економіки, і працюємо над поліпшенням інвестиційного клімату між нашими країнами», - сказав Янукович.

Нагадаємо, президент Латвійської Республіки Андріс Берзіньш перебуває в Україні з офіційним візитом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

269