Футболісти національної збірної України повинні продемонструвати максимум майстерності в матчах у рамках відбіркового турніру до Чемпіонату світу 2014 року з командами Польщі та Молдови. Про це, як повідомляє прес-служба Федерації футболу України, заявив помічник головного тренера збірної України Михайла Фоменка - Олександр Заваров.

«Наші футболісти повинні продемонструвати максимум майстерності в таких матчах», - зазначив він.

Кажучи про суперників українців, Заваров підкреслив, що у складі збірної Польщі виступає достатньо хороших і сильних футболістів. «За прикладом далеко ходити не треба - у дортмундській «Боруссії» є чимало висококласних виконавців. Я дивився декілька матчів збірної Польщі, у тому числі - наживо. Ця команда вийде на поле з намірами заробити очки. В цілому, вони заслужено претендують на вихід у фінальну частину чемпіонату світу. Але з ними можна грати», - сказав фахівець.

Також, на його думку, до збірної Молдови потрібно поставитися серйозно, зіграти з повною віддачею і максимальним настроєм.

Нагадаємо, 22 березня у Варшаві на Національному стадіоні відбудеться відбірковий матч Чемпіонату світу з футболу 2014 року, в якому зійдуться національні збірні України та Польщі. 26 березня збірна України зіграє в Одесі з молдаванами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

212