Верховна Рада вчора отримала хорошу основу для відновлення своєї роботи. Про це в коментарі «Фразі» заявив позафракційний депутат Андрій Табалов.

«Верховна Рада вчора отримала хорошу основу для відновлення своєї роботи. Указ Президента про введення в дію рішення РНБО «Про невідкладні заходи щодо європейської інтеграції України» передбачає активну участь Верховної Ради у прийнятті рішень, що сприяють майбутньому підписанню Угоди про асоціацію з ЄС. Вважаю, що настав час забути про партійні протиріччя і почати працювати в інтересах країни», - заявив парламентарій.

Табалов також зазначив, що за поновлення роботи парламенту висловилися і його голова Володимир Рибак, і єврокомісар Штефан Фюле, стурбований бездіяльністю Верховної Ради. «Вважаю, що і представники влади, і діячі опозиції повинні згадати, що Верховна Рада 315 голосами прийняли заяву про прихильність європейській інтеграції України. Пора реальними словами підкріпити добрі наміри. Часу для прийняття рішень мало, і якщо Рада не почне працювати, ЄС нас не зрозуміє. Тому я розраховую, що вже в найближчий вівторок парламент повернеться до нормальної роботи», - підсумував він.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент Віктор Янукович ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 12 березня 2013 р. «Про невідкладні заходи щодо європейської інтеграції України».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

288