Головний тренер збірної Польщі з футболу Вальдемар Форналік визначився з остаточним списком гравців, які готуватимуться до відбіркових матчів Чемпіонату світу-2014 проти збірних України та Сан-Марино.

Як повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Польщі, раніше тренер викликав на ці матчі 21 футболіста, які представляють закордонні чемпіонати, а сьогодні оголосив імена гравців з національної першості. Правда, їх виявилося всього троє - Якуб Вавжіняк, Даніель Лукашик та Лукаш Теодорчик, повідомляє «УНІАН».
Таким чином, повний склад збірної Польщі виглядає так:

Воротарі: Боруц (Саутгемптон), Кущак (Брайтон Хоув Альбіон), Щесни (Арсенал);

Захисники: Беніш (Байєр), Целебан (Васлуй), Глік (Торіно), Коморовський (Терек), Піщек (Боруссія Д), Саламон (Мілан), Василевськи (Андерлехт), Вавжіняк (Легія);

Півзахисники: Блащиковські (Боруссія Д), Борисюк (Кайзерслаутерн), Гросіцкі (Сівасспор), Криховяк (Реймс), Маєвскі (Ноттінгем Форест), Мержеєвськи (Трабзонспор), Обраньяк (Бордо), Поланскі (Хоффенхайм), Рибус (Терек), Лукашик (Легія);

Нападники: Левандовські (Боруссія Д), Мілік (Байєр), Теодорчик (Лех).

Нагадаємо, 22 березня у Варшаві на Національному стадіоні відбудеться відбірковий матч Чемпіонату світу з футболу 2014 року, в якому зійдуться національні збірні України та Польщі.
Головний тренер національної збірної України з футбол у Михайло Фоменко оголосив список з 25 гравців, викликаних на матчі відбіркового циклу Чемпіонату світу 2014 року проти команд Польщі та Молдови.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

285