Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності оновив фінансування мережі дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Про це сьогодні, виступаючи під час заходу «Студентська навчально-дискусійна платформа», повідомив перший заступник міністра освіти і науки Євген Сулима.

Він нагадав, що в кінці лютого Президент Віктор Янукович на засіданні Кабінету Міністрів «підняв» міністра Дмитра Табачника і розкритикував діяльність міністерства, яка призвела до занепаду ДЮСШ. Однак, зауважив Сулима, дійсно недофінансування спортивних шкіл було з боку Фонду соціального страхування. Він додав, що «Табачник має до цього таке ж відношення, як і всі інші міністри, крім міністра соціальної політики», оскільки саме Мінсоцполітики курирує діяльність Фонду соцстрахування, повідомляє «УНІАН».

Разом з тим Сулима повідомив, що завдяки діалогу між різними відомствами проблему вдалося вирішити і «на сьогоднішній день фінансування пішло».

Нагадаємо, 27 лютого під час розширеного засідання Кабміну Янукович розкритикував роботу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, яка призвела до занепаду дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Президент зазначив, що практично у всіх регіонах чув скарги з приводу того, що знищуються ці спортивні установи.

«Не для того ми це робили. Де Дмитро Володимирович?... щоб ви знищували це. Не для цього! Розумієте? Тому зараз із Сафіулліним зробіть цю справу, виправте свою помилку», - сказав Янукович, звертаючись до міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника. На що міністр, піднявшись, сказав, що все зрозумів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

269