Голова Соціалістичної партії України Петро Устенко заявляє, що СПУ поновила свою команду і починає новий етап політичної боротьби як непарламентська партія, повідомили ForUm'y в прес-службі партії.
Сьогодні в Києві під стінами Кабміну відбулася акція протесту, організована СПУ, під гаслом «Кабмін, давай, до побачення!». Акція була приурочена до 3-ої річниці прем'єрства Миколи Азарова.

«Ми чітко усвідомлюємо, що СПУ як політична партія, повинна щодня йти до людей, знати і розуміти їхні реальні проблеми, а також мати політичну волю для їх вирішення», - підкреслив голова СПУ Петро Устенко.

На думку членів СПУ, політичні партії, які пройшли до парламенту, захопилися з'ясуванням відносин один з одним і практично не займаються вирішенням питань, які дійсно хвилюють людей.

Соціалісти вважають, що проблеми комунальних тарифів, ціни на продукти харчування, заборгованість із зарплат та соціальних виплат, відсутність доступної медичної допомоги, критичний стан доріг - ось ті питання, які повинні стояти першими у порядку денному держави. Саме ці питання повинні об'єднати всі політичні сили країни.

СПУ заявляє, що уряд на чолі з Азаровим не здатний проводити реформи, які дійсно потрібні країні. Політика нинішньої влади призвела до різкого погіршення матеріального становища українців і зниження соціальних стандартів життя населення країни. Обнадійливої перспективи розвитку України з урядом на чолі з Азаровим немає і бути не може.

«Соціалістична партія України вимагає відставки Кабінету Міністрів і закликає всі політичні сили, всіх громадян країни підтримати цю вимогу, - підкреслюється в повідомленні СПУ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

216