Голова Київміськдержадміністрації Олександр Попов закликає киян повідомляти про виявлені випадки неякісного ремонту столичних доріг у Call-центр. На його переконання, контроль з боку киян за роботами забезпечить кращий результат, що вже не раз було доведено на практиці.

«На сьогоднішній день нам вдалося створити систему, коли неякісні роботи виявляються дуже швидко, а винні караються дуже жорстко. Завдяки Сall-центру ми отримуємо інформацію від киян практично в реальному режимі часу. А дубльована система контролю за виконанням заявок киян не дозволяє виконавцям займатися відписками», - сказав Попов.

Керівник міста акцентував, що кияни вже допомогли виявити кілька випадків недостатньо якісного ремонту. «Звертаюся до жителів міста з проханням і надалі повідомляти про такі випадки. Коли ми серйозно покараємо одного, другого керівника робіт, впевнений, подібні випадки по місту припиняться. І йдеться не лише про звільнення. Винні понесуть і повну матеріальну відповідальність - перероблятимуть ремонт за свій рахунок», - сказав Попов.

Він нагадав, що жителі міста і раніше брали активну участь у контролі за якістю робіт. Так, зокрема, в процесі масштабних робіт з ремонту будинків та прибудинкових територій у 2011-2012 роках кияни допомогли міській владі проконтролювати якість робіт, а також упередити випадки нецільового використання бюджетних коштів на місцях.

Нагадаємо, що в Києві здійснюється масштабний ремонт доріг, які постраждали внаслідок складної зими. З графіком робіт можна ознайомитися на сайті «Київавтодору».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

207