Президент України Віктор Янукович у ході засідання робочої групи по завершенні підготовки щорічного послання Президента до Верховної Ради зробив низку зауважень, спрямованих на визначення конкретних завдань щодо активізації економічного розвитку, впровадження нових соціальних ініціатив, реалізації потенціалу головування України в ОБСЄ. Про це ForUm'у повідомили у прес-службі Глави держави.

«Під час обговорення проекту документа Глава держави запропонував посилити у посланні акцент на забезпеченні гідних відповідей України на виклики сучасного світу у складний період глобальної невизначеності, збереження і прискорення просування модернізаційних реформ, досягнення їхньої гуманістичної спрямованості», - повідомив глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін.

Він зазначив, що врахування змін, запропонованих Януковичем, відбудеться найближчим часом, після цього щорічне послання Президента буде представлене Верховній Раді.

Як повідомляв ForUm, народний депутат із фракції Партії регіонів, представник Президента України у Верховній Раді Юрій Мірошниченко заявив, що Глава держави звернеться з посланням до парламенту до завершення нинішньої сесії.

Голова ВР Володимир Рибак заявив, що Янукович може виступити зі щорічним посланням до Верховної Ради, щоб звернутися до депутатів зі своїм особистим посланням за умови, що вони «відірвуться від мітингівщини».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

366