Затверджено новий склад Організаційного комітету з підготовки та відзначення 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка та 150-річчя з дня його перепоховання. Відповідне рішення ухвалене 11 березня, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Згідно з документом, голова оргкомітету - прем'єр-міністр Микола Азаров, перший заступник голови оргкомітету - віце-прем'єр-міністр Костянтин Грищенко, заступник голови оргкомітету - міністр культури Леонід Новохатько.

У Кабміні наголосили, що склад оргкомітету, який був затверджений у січні 2012 року, змінений у зв'язку зі зміною керівництва центральних органів виконавчої влади.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович заявив, що у роботі з підготовки святкування 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка повинні брати участь не тільки вчені і педагоги, але й уся громадськість, адже це національний проект всього суспільства.

Президент України Віктор Янукович підписав указ «Про додаткові заходи з підготовки та відзначення 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка», яким оголосив 2014-й в Україні роком Тараса Шевченка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220