Адвокатське об'єднання «Ти і право» направило на адресу прем'єр-міністра України Миколи Азарова лист-подяку за організацію роботи з ремонту та будівництва автомобільних доріг у складних умовах нинішньої зими і весни, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

Адвокати стверджують, що їм досить часто доводиться долати десятки сотень кілометрів дорогами України для здійснення захисту прав та законних інтересів наших співвітчизників. Так, президент Адвокатського об'єднання «Ти і право» Руслан Ленівський, поспішаючи на чергове засідання у місто Львів, звернув увагу на якість та облаштування відремонтованої автомобільної дороги Київ-Чоп. «Не може не радувати той факт, що в Україні з'являються дороги європейського класу, які відповідають високим стандартам якості та комфорту», ​​ - зазначив він у листі.

При цьому адвокати висловили сподівання, що якість доріг з кожним роком буде поліпшуватися і не тільки на автомагістралях, але і в маленьких містечках і селищах.

Нагадаємо, сьогодні прем'єр-міністр України Микола Азаров у ході зустрічі з журналістами заявив, що в Україні ніколи не було хороших доріг.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

340