В Україні нагнітається тема поганих доріг. Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров повідомив під час зустрічі з журналістами українських телеканалів.

«Зараз нагнітається тема поганих доріг. Я автомобіліст більш ніж із сорокарічним стажем. Я проїхав всю Україну сам за кермом. Ви можете мені сказати, що колись дороги в Україні були хорошими? Ось об'єктивно, поклавши руку на серце? Що колись можна було нормально проїхати по наших дорогах? Ніхто не скаже цього, якщо це чесна людина», - зазначив прем'єр.

За словами Азарова, за останні три роки в Україні стали з'являтися хороші дороги, які вже витримали три з половиною місяці снігового періоду і різкі стрибки температур.

«Ці проблеми наклалися на багаторічні проблеми, які є в наші країні. Якість нашого дорожнього полотна, яке будувалося десятки років тому, не відповідає сьогоднішнім вимогам. Воно не витримує ні швидкості, ні такого навантаження, тому що у нас кількість автомобілів збільшилася в рази», - заявив він.

Прем'єр-міністр запевнив, що уряд впорається з цією проблемою, і в Україні з'являться хороші дороги.

«Вже цього року уряд закладає значно більше ресурсів, які можна направити і на ямковий ремонт, і на капітальний ремонт і на будівництво доріг», - підкреслив Азаров.

Як повідомляв ForUm, прем'єр-міністр Микола Азаров доручив віце-прем'єр-міністру Олександру Вілкулу взяти під особистий контроль організацію невідкладного ремонту та підготовку до планових ремонтів автодоріг.

Разом з тим, прем'єр вважає неконструктивною ненависть людей до «Укравтодору» через поганий стан доріг.

Азаров заперечує масове розкрадання коштів на будівництво і ремонт доріг.

Анастасія Піка,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

261