Хорватія підтримує курс України на євроінтеграцію. Про це під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Хорватія в Україні Томіславом Відошевичем заявив голова Верховної Ради України Володимир Рибак.

«Хорватія «рішуче підтримує» курс України на євроінтеграцію і хоче бачити нашу країну «повноправним членом європейської сім'ї», - цитує слова Відошевича прес-служба ВР.

У свою чергу Рибак побажав Хорватії успішного набуття повноправного членства в ЄС 1 липня.

«Упевнений, що ми отримуємо в ЄС ще одну країну - щирого друга і партнера, - зазначив він. - У цьому контексті для України буде дуже корисним досвід хорватської сторони та, зокрема, Хорватського Сабору в адаптації національного законодавства до законодавства ЄС».

Як повідомляв ForUm, лідери Євросоюзу за підсумками останнього саміту Україна-ЄС, який відбувся 25 лютого в Брюсселі, заявили, що очікують більшого прогресу від української влади у справі виконання умов для підписання Угоди про асоціацію.

Президент України Віктор Янукович заявив на саміті в Брюсселі, що українська влада докладе максимум зусиль для підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

232