Станом на ранок 12 березня через погіршення погодних умов об'єкти транспортного комплексу та поштового зв'язку функціонують без значних ускладнень. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

У відомстві також додали, що на автомобільних дорогах загального користування для поліпшення стану проїзду залучено 1659 одиниць техніки і 2584 дорожніх працівників. Рух автотранспорту забезпечено.

Помірний сніг спостерігається в Київській, Чернігівській, Черкаській, Полтавській, Волинській областях - тут випало від 1 до 3 см снігу. Невеликий дощ іде в Закарпатській, Львівській, Запорізькій, Донецькій, Одеській областях. У Криму, Луганській і місцями в Донецькій областях - туман.

Дорожні організації в областях, де випав сніг й утримується мінусова температура повітря, виконують обробку доріг матеріалами проти ожеледі і проводять розчистку проїжджих частин, працюють цілодобово.

Станом на 6:00 київського часу аеропорти Полтави та Сум не приймали повітряні судна внаслідок покриття злітно-посадкових смуг та перону снігом і кригою. В аеропорту в Івано-Франківську в понеділок у період з 10:00 до 12:30 через складні метеоумови (сніг і внаслідок цього низьке зчеплення) не виконувався прийом-випуск повітряних суден. Інші аеропорти поки працюють в штатному режимі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

213