У Криму врятували 2 туристів, які заблукали біля гори Чатир-Даг.
За даними Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в АР Крим, повідомлення про те, що дві людини заблукали на схилі Ангар-Бурун гори Чатир-Даг у Сімферопольському районі, надійшло вчора, 10 березня, о 19:20.
 
 
До місця події виїхали 5 співробітників гірської пошуково-рятувальної частини ГУ ДСНС в АР Крим і 4 співробітники Контрольно-рятувальної служби Криму на двох автомобілях підвищеної прохідності Mitsubishi L 200.
 
 
Як з'ясувалося, загубилися два студенти 20-ти і 19-ти років. Вони вирішили прогулятися від м. Чатир-Даг до м. Ангар-Бурун, а звідти спуститися до Ангарського перевалу. «Вони загубилися під час спуску. При цьому в цій місцевості була надзвичайно обмежена видимість через туман - 3-4 метри. При собі туристи не мали сірників, ліхтаря й теплого одягу. Один з мобільних телефонів повністю розрядився, а другий мав невеликий запас заряду», - йдеться в повідомленні.

Недалеко від Кутузовського озера рятувальники почули крики юнаків. Побачивши світло фар, студенти кинулися назустріч рятувальникам.

Потерпілі перебували в задовільному стані. Рятувальники доставили їх в Сімферополь.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

955