У Полтавській області за матеріалами СБУ засуджено колишнього міліціонера, який поширював наркотики.

За даними прес-центру СБУ, Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок у кримінальній справі, порушеній обласною прокуратурою відносно колишнього міліціонера - співробітника сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків РВ УМВС України.

Встановлено, що протягом травня-червня 2012 р. старший лейтенант міліції налагодив серед наркозалежних області збут наркотичного засобу - опію ацетильованого. Всього він встиг реалізувати більше 50 кубів наркотичної речовини.

Співробітники СБУ спільно з прокуратурою затримали міліціонера «на гарячому» в центрі міста під час чергової спроби збуту наркотику.

Крім того, під час обшуку в квартирі затриманого було виявлено більше 200 грамів канабісу, а також бойові патрони до різних типів зброї.

Вироком суду зловмисника визнано винним у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.307, ч.3 ст.364, ч1 ст.263 Кримінального кодексу України. Йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк сім років з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах строком на три роки, з позбавленням спеціального звання «старший лейтенант міліції» та з конфіскацією всього належного йому майна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1042