Уряд визначив перелік об'єктів будівництва, реконструкції, капітального ремонту спортивних споруд і фізкультурно-спортивної інфраструктури та організаційних заходів на 2013 рік з підготовки та проведення в Україні фінального турніру Чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу.

Як повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ, відповідне розпорядження уряду прийнято на засіданні 11 березня 2013 року.

«Таким чином, врегульовано питання використання бюджетних коштів для виконання заходів з підготовки та проведення в Україні фінального турніру Чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу», - йдеться в повідомленні.

Кошти, зокрема, будуть виділені на проектування та реконструкцію будівлі Палацу спорту в Києві, Універсально-видовищного спортивного палацу «Метеор» у Дніпропетровську, а також проектування і будівництво тренувальних баз у Києві, Донецькій, Дніпропетровській, Одеській, Львівській, Харківській областях.

Нагадаємо, у грудні 2011 року Україна офіційно отримала право на проведення чемпіонату Європи з баскетболу серед чоловічих збірних у 2015 році.

Президент України Віктор Янукович закликав голів обласних державних адміністрацій і мерів міст, які прийматимуть матчі Євробаскету-2015, не затягувати з рішеннями, необхідними для організації цього чемпіонату.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

896