13 березня працівники комунального підприємства з утримання зелених насаджень Шевченківського району почнуть обрізати каштани на вулиці Хрещатик. Про це повідомляє прес-служба КМДА, посилаючись на інформацію КО «Київзеленбуд».

На думку фахівців, ця процедура омолодить дерева.

«Обстеження стану зелених насаджень і своєчасне видалення дерев, які досягли межі свого віку, є одним з найважливіших напрямів роботи столичних зеленбудівців. Саме такі дерева є потенційно небезпечними під час негоди і можуть стати «розсадниками» хвороб і шкідників для здорових насаджень», - зазначили в «Київзеленбуді».

Роботи щодо санітарної очистки та видалення сухих дерев проводять працівники міської станції захисту зелених насаджень і районних комунальних підприємств з утримання зелених насаджень.

Нагадаємо, протягом січня 2013 р. фахівцями «Київзеленбуд» було видалено 1386 сухостійних дерев і санітарно обрізано 1214 дерев, у лютому видалено 1767 і обрізано 3313 дерев. У прес-службі зазначили, що у 2013 році в Києві заплановано посадити близько 15 тисяч нових дерев.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

250