У Волинській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася в с. Гірка Полонка Луцького району, травмувалися двоє неповнолітніх. Водій втік з місця пригоди.
 
За даними сектора по зв'язках з громадськістю Управління МВС в області, після огляду місця ДТП правоохоронці знайшли лише декілька частин пластмаси від бампера і залишки протитуманної фари. За словами очевидця, автомобіль був марки - «Део».
 

Співробітники Державтоінспекції почали оперативно-розшукові заходи, щоб встановити особу винуватця і автомобіль, причетний до скоєння ДТП.
 
«Через півтори години інспекторам вдалося затримати водія, який збив двох дітей і залишив їх просто на узбіччі, не надавши ніякої допомоги. Згодом з'ясувалося, чому він утік. Згідно з висновком медиків, чоловік був у стані сильного алкогольного сп'яніння», - повідомили в міліції.
 

Водієм виявився 48-річний житель обласного центру. Він не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням, і, виїхавши за межі проїжджої частини, збив 16-річну дівчину та 15-річного хлопця. Обоє отримали тілесні ушкодження і були доставлені до лікарні.

Водій та автомобіль були затримані і доставлені в районний відділ міліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом» Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1083