Близько 2 тисяч осіб прибирають вулиці Харкова від снігу, що випав вночі. Про це повідомляє Департамент житлового господарства Харківської міськради.

«У районах міста сніг прибирають 1859 комунальних робітників і 22 одиниці техніки. Станом на 9:00 від снігу очищено 755 500 кв.м внутрішньоквартальних доріг. Проблемних ділянок на об'єктах не було», - зазначили в міськраді.

У ніч з 10 на 11 березня у прибиранні снігу були задіяні 27 робочих і 9 одиниць техніки КП «Міськелектротранссервіс»: 6 аварійних машин, одна «Газель» і 2 спецвагони МТВ-82 для очистки стрілочних переводів по трамвайних маршрутах. 40 співробітників КП «Харьківпарксервіс» прибирали сніг на майданчиках платної муніципальної парковки. Затримок з випуску електротранспорту через погодні умови не було.

За даними Департаменту комунального господарства, об'єкти зеленого господарства міста очищають від снігу 339 комунальних робітників і 12 одиниць техніки, у тому числі трактори, снігонавантажувачі, самоскид. Роботи, зокрема, виконуються на пл. Конституції, Рози Люксембург, меморіальному комплексі «Слава», у саду ім. Т. Шевченка, на Університетській гірці (сходи), у парку ДК Ілліча, Нетеченській набережній. Також сніг прибирають у скверах (Покровський, Святоолександрівський, Чапаєва, Гончаровський, Саржин яр, 23 Серпня, Піонерський, Червоного Пожежного та ін.), на бульварах (Миру, Слинька, Юр'єва та ін.), а також на вулицях міста-Московському проспекті і проспекті Леніна. Прибиранням снігу охоплено близько 347 тис. кв.м території об'єктів, пов'язаної з очищенням від снігу, у тому числі доріжок, сходинок.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1105