«Приватбанк» надаватиме своїм клієнтам безкоштовні довідки про відсутність боргів та стан їхніх рахунків.

Як повідомили у банку, тепер будь-яку довідку можна замовити самостійно: через Інтернет або систему самообслуговування банку.

Клієнти «ПриватБанку» тепер можуть отримати довідки та виписки за своїми картковими, депозитними і кредитними рахунками, виписки щодо кредитів, довідки про наявність або відсутність заборгованості в банку, пакет документів для подання декларацій держслужбовцями, довідки про курси валют, а також дублікати квитанцій про оплату і дублікати договорів, укладених з банком.

При оформленні довідок через Інтернет, банкомати та термінали самообслуговування документ буде відправлений клієнтові у цифровому вигляді на його електронну пошту або, при необхідності, висланий рекомендованим поштовим відправленням. Також при оформленні довідки у відділенні можна роздрукувати документ на місці.

У минулому році «ПриватБанк» оформив приватним клієнтам 201 тисячу 470 різних фінансових документів (у середньому щомісяця понад 15 тисяч довідок та виписок). Найпопулярнішим документом від банку є «Довідка щодо рахунків» для оформлення віз за кордон.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

378