Наприкінці лютого нинішнього року у Шевченківському районному суді м.Києва мав відбутися судовий розгляд у справі про замах на вбивство генерального директора фармкомпанії «Фармак» Філі Жебровської. Засідання було перенесене через неявку слідчого і прокурора. Про це повідомляє видання «Дзеркало тижня».

Нагадаємо, вранці 9 червня 2009 року на Філю Жебровську було скоєно замах. Злочинець зробив один постріл і поранив пані Жебровську, після чого у нього заклинив пістолет і він утік.

На даний момент двоє обвинувачених в організації замаху на вбивство випущені на свободу.

19 листопада 2012 року старшим слідчим з особливо важливих справ головного слідчого управління УВС м.Києва, повідомляє видання, було винесено постанову про закриття кримінальної справи щодо обвинувачених і зняття з обвинувачених останньої міри запобіжного заходу - підписки про невиїзд, передає «LB.ua».

На думку адвоката потерпілої, «постанова про закриття справи винесена з грубим порушенням кримінально-процесуального законодавства України, є передчасною і підлягає скасуванню».

«Пані Жебровська готова відстоювати свої права, якщо знадобиться, у Європейському суді з прав людини», - заявляє адвокат потерпілої.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1061