Президент України Віктор Янукович привітав суддів і працівників апарату Верховного суду України з 90-ю річницею з дня утворення ВСУ. Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

«Розвиток України як правової держави неможливий без ефективної діяльності судової гілки влади. Пріоритетна роль у відповідальній і непростий місії здійснення правосуддя вже багато років належить Верховному суду України. Історія його діяльності - це процес затвердження однієї з вищих цінностей українського народу - справедливості», - зазначив Янукович.

Президент подякував суддям за віддане служіння інтересам української держави, за невтомне прагнення вдосконалювати вітчизняне правосуддя, за вірність своєму життєвому покликанню і вимогам закону.

«Переконаний, що ви й надалі докладатимете всіх зусиль, щоб забезпечити неухильний захист прав громадян, зміцнювати імідж нашої держави як гаранта законності та правопорядку і довіри до правосуддя. Завжди залишайтеся відданими високим ідеалам своєї професії», - підкреслив Янукович.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент Віктор Янукович погрожує неординарними заходами судам, які несправедливо підходять до роботи з банками та кредиторами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1203