Водій вантажівки, який незаконно перевозив крадений пісок і побив народного депутата України шостого скликання Геннадія Задирка у Миколаєві, отримав чотири роки в'язниці, але залишився на волі.

Як повідомляє «Укрінформ», суд дав йому півтора роки випробувального терміну.

«Суд визнав винним Пaвла Чорного у злочині за ч.2 ст.346 КК України («Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча») і призначив йому 4 роки позбавлення волі. Однак, керуючись позитивними характеристиками і тим, що чоловік має двох дітей і до кримінальної відповідальності притягується вперше, суд звільнив його від покарання з випробувальним терміном на 1 рік і 6 місяців», - наголошується у рішенні суду.

Нагадаємо, що 6 серпня 2012 року у міліцію надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень народному депутату Геннадію Задирку під час зустрічі з жителем мікрорайону «Намив». Тоді між депутатом і водієм вантажного автомобіля «ЗІЛ» виник конфлікт. Народний депутат намагався запобігти незаконному видобутку піску у Миколаєві, який триває вже довгий час. Однак водій відреагував агресивно. Він зіштовхнув нардепа з підніжки вантажівки, ударив його по обличчю і натиснув «на газ».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1065