Президент України Віктор Янукович вніс зміни до складу Комітету з реформування і розвитку Збройних сил України та оборонно-промислового комплексу.

Згідно з указом №123/2013, розміщеному на офіційному сайті Глави держави, для часткової зміни статті 4 указу Президента від 16 березня 2012 №202 «Про Комітет з реформування і розвитку Збройних сил України та оборонно-промислового комплексу» постановляється ввести до складу комітету голову Державної служби з надзвичайних ситуацій Михайла Болотських, генерального директора державного концерну «Укроборонпром» (за згодою) Сергія Громова, міністра закордонних справ Леоніда Кожару, міністра промислової політики Михайла Короленка, міністра оборони Павла Лебедєва, міністра економічного розвитку і торгівлі Ігоря Прасолова та голову Служби безпеки України Олександра Якименка.

Крім того, указом затверджується у складі Комітету з реформування і розвитку ЗСУ та оборонно-промислового комплексу радник Президента Ігор Калінін, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони (за згодою) Анатолій Кінах та народний депутат (за згодою) Олександр Кузьмук .

Указом виводяться зі складу комітету Віктор Балога, Костянтин Грищенко, Дмитро Перегудов, Дмитро Саламатін і Сергій Тігіпко. Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Як раніше повідомляв ForUm, міністр оборони України Павло Лебедєв заявив про те, що в 2013 році буде припинений призов на строкову військову службу з одночасним переходом на комплектування армії виключно за контрактом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1178