Невідомі розбили меморіальну дошку лідеру Організації українських націоналістів Степану Бандері на будівлі районної поліклініки на вулиці Бандери у Здолбунові (Рівненська область). Про це повідомило джерело в Управлінні Міністерства внутрішніх справ у Рівненській області.

За його словами, частина самої дошки, де зображений Бандера, розбита від удару важким предметом, при цьому невідомі намалювали чорною фарбою на стіні поліклініки свастику.

7 березня співробітники поліклініки повідомили про інцидент в міліцію, співробітники якої прибули на місце разом з працівниками Служби безпеки України, передають «Українські новини».

Єдиний у Рівненській області пам'ятник Бандері, встановлений в Здолбунові, не пошкоджено.

Меморіальна дошка Бандері була встановлена у Здолбунові у 2008 році.

Як раніше повідомляв ForUm, 7 березня у Львові у мікрорайоні Білогорща невідомі пошкодили меморіальну дошку, встановлену під барельєфом Головнокомандувачу УПА Роману Шухевичу на території меморіального музею Шухевича.

6 березня у Львівській області невідомі пошкодили пам'ятник Степану Бандері, який розташований на території музею-садиби провідника ОУН у селі Воля-Задеревацька Стрийського району. Також зловмисники пошкодили меморіальну дошку, встановлену на території музею-садиби. Міліція проводить розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1152