Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 1 по 8 березня.

«Ми не повинні себе обманювати. Все, що ми заробимо, все буде наше, і ми розділимо правильно», - Президент Віктор Янукович про спрямування доходів держави на соціальні виплати та зарплати.

«Бійки хтось хоче? Я цього не допущу ніколи. Я піду, але у бійках участі брати не буду», - голова ВР Володимир Рибак про те, що не сприймає метод силового розблокування парламенту.

«Якщо хтось намагається перевірити, коли увірветься терпець у Партії регіонів, то десь на межі», - регіонал Владислав Лук'янов про те, що терпінню нардепів від ПР через блокування роботи Ради скоро прийде кінець.

«Те, що зробили опозиціонери, це не примітивізм, це так і називається «дебілізм», - регіонал Ярослав Сухий про картонну фігуру прем'єр-міністра Миколи Азарова, яку опозиціонери принесли до сесійної зали.

«Я думаю, що воєнні дії, як правило, завжди закінчуються миром, але, як правило, завжди нерозумно виглядають ті, хто ці воєнні дії починає», - регіонал Олександр Єфремов про блокування трибуни ВР через позбавлення депутатського мандата Сергія Власенка.

«Юля для нас була сіра мишка, ми її не знали і ніким не вважали», - нардеп від «Батьківщини» Олександра Кужель про Юлію Тимошенко часів 90-х.

«Якщо депутати відірвуться від мітингування, зрозуміють, що вони не на мітингу і що у парламенті не свистять, то Президент зможе прийти», - спікер Володимир Рибак про умови, за яких Президент Віктор Янукович виступить у парламенті зі щорічним посланням.

«Саме тому вони і не пішли на розблокування, тому що раніше іміджеві втрати їм були по барабану. Вони не страждають комплексами, що хтось про них подумає», - нардеп від фракції «Свобода» Андрій Іллєнко про те, що у регіоналів немає фізичної переваги.

«Це якесь аристократичне блокування: до 6 вечора, потім перерва до 9 ранку, а потім знову приходять. Це їхнє не право, а порушення закону», - регіонал Олександр Єфремов про блокування опозицією роботи ВР.

«Я вважаю, потрібно відразу звертатися до психіатра, нехай лікар визначить, небезпечна така людина для суспільства чи її можна лікувати амбулаторно», - регіонал Вадим Колесніченко про ініціативу опозиції прийняти новий мовний закон.

«Я вже енну кількість разів звертався, і вся опозиція зверталася. Ми би тут килимові доріжки постелили, хліб-сіль замовили, щоб з'явився прем'єр і доповів, що відбувається в країні», - нардеп від «Батьківщини» Микола Томенко про те, що опозиція чекає виступу прем'єр-міністра Миколи Азарова у парламенті.

«День-два, не більше, ми будемо цей безлад терпіти», - регіонал Нестор Шуфрич про силовий варіант розблокування роботи ВР.

«Ми не хочемо смішити свою країну і втришия гнати депутатів із залу, які не хочуть працювати», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про те, що силового розблокування роботи ВР не буде.

«Депутатів не можна здавати, як склотару», - лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк про позов голови ВР Володимира Рибака щодо позбавлення Сергія Власенка депутатських повноважень.

«Він зможе повністю сконцентруватися на захисті Юлії Тимошенко, навіть переїхати у Харків і жити поряд з нею», - регіонал Михайло Чечетов про те, що, позбувшись депутатського мандата, Сергій Власенко отримає можливість повноцінно захищати Юлію Тимошенко.

«Власенко та його колегам по опозиції необхідно заспокоїтися і припинити розбурхувати українське суспільство», - регіонал Володимир Олійник про блокування опозицією трибуни через позбавлення депутатського мандата Сергія Власенка.

«Будь ласка, нехай надасть інформацію про погрози, є правоохоронні органи. Хворі люди...», - лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок про можливу причетність представників його партії до замаху на бізнесмена Вадима Рабиновича.

«Я не сприймаю мову ультиматумів, це не мова дискусій», - лідер партії «УДАР» Віталій Кличко порадив лідерові фракції «Батьківщина» Арсенію Яценюку не «грати в ультиматуми».

«Я плачу, коли він виступає, у нього у роті вата», - регіонал Ярослав Сухий про лідера фракції «УДАР» Віталія Кличка.

«Я закликаю парламент: годі вже, і так уже витратили багато часу, треба працювати, без робочого парламенту країна буде втрачати, втрачати буде кожна людина», - Президент України Віктор Янукович закликав народних депутатів відновити роботу Верховної Ради.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1886