Підполковник міліції Дмитро Величко призначений начальником Управління Державтоінспекції Донецької області, повідомляє прес-служба обласного УДАІ.

Величко народився 10 червня 1968 р. в Донецьку. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1988 року після закінчення служби в Збройних силах СРСР.

З серпня 1988 року по березень 2000 року працював на посадах інспектора ДПС, інспектора з розшуку викраденого автомототранспорту, старшого інспектора-чергового чергової частини відділу ДАІ міста Донецька.

З 2000 по 2006 рік - заступник командира окремого батальйону ДПС ДАІ Донецького міськуправління УМВС України в Донецькій області.

З 2006 по 2011 рік - начальник відділення автомобільно-технічної інспекції відділу ДАІ Донецька при УДАІ ГУМВС України в Донецькій області.

З вересня 2011 року він був призначений на посаду заступника начальника управління ДАІ ГУМВС України в Донецькій області.

Як раніше повідомляв ForUm, перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Черних представив особовому складу Департаменту ДАІ нового керівника - полковника міліції Володимира Астапковича, який до цього обіймав посаду начальника Управління ДАІ Донецької області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1923