Уряд України зробить все від нього залежне, щоб підготувати вчасно всі необхідні документи для підписання Угоди про асоціацію з ЄС під час саміту у Вільнюсі в листопаді 2013 року. Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив під час спілкування з користувачами соціальної мережі «Фейсбук», повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Уряд України, безумовно, зробить все від нього залежне, щоб підготувати вчасно всі необхідні документи», - заявив глава Уряду.

Однак, як наголосив Азаров, велике питання викликає робота Верховної Ради України, тому що прийняття законів - процес тривалий, складний і вимагає безперервної і постійної роботи парламенту. «І тому після 4-х місяців безрезультатної роботи у мене є певні побоювання», - підкреслив прем'єр-міністр.

При цьому Азаров запевнив, що уряд зі свого боку готовий до конструктивної роботи з парламентом і робитиме все від нього залежне, щоб у кінцевому підсумку така робота була налагоджена.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович заявив на саміті в Брюсселі, що українська влада докладе максимум зусиль для підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Нагадаємо, лідери Євросоюзу за підсумками останнього саміту Україна-ЄС заявили, що очікують більшого прогресу від української влади у справі виконання умов для підписання Угоди про асоціацію.

Європейські політики зазначили, що українська влада повинна продемонструвати конкретні досягнення до травня цього року, оскільки ЄС необхідно ще додатковий час на внутрішні процедури, щоб Угода про асоціацію могла бути підписана на саміті у листопаді.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1373