Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко звільнив начальника міліції Полтави Володимира Дідика із займаної посади. Про це повідомили у відділі по зв'язках з громадськістю УМВС України в Полтавській області.

«Володимир Дідик звільнений міністром із займаної посади у вигляді дисциплінарного стягнення. Раніше начальник міліції області Едуард Федосов підписав наказ, відповідно до якого було звільнено з посади заступника начальника міліції Полтави, а начальник отримав неповну службову відповідність. Міністр наш наказ залишив у силі, крім пункту щодо Дідика. Він звільнив його з посади», - сказав начальник відділу по зв'язках з громадськістю УМВС України в Полтавській області Юрій Сулаєв.

Виконуючим обов'язки начальника міліції Полтави призначено Геннадія Бендрика. До цього часу він працював заступником начальника УБОЗу області, передає «УНІАН».

Нагадаємо, у середині лютого в Полтаві затримали начальника міського управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків і трьох його підлеглих. У загальній складності затримали банду з 13 осіб, з них 9 полтавчан, які вже відбували термін за розповсюдження наркотиків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1609