За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру, в Києві і Київській області 8-10 березня очікується ускладнення погоди - часом сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, збільшиться сніговий покрив, температура повітря знизиться на 5-10°, повідомляє прес-служба ДСНС.

При цьому 11-12 березня утримається холодна погода, випаде сніг. Крім того, 8-10 березня у західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Харківській областях також очікується ускладнення погоди - часом сніг та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, в карпатському регіоні вдень ​​8 березня сильний дощ , 9-10 березня з мокрим снігом, у західних областях 10 березня пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. Температура знизиться на 5-10°.

11-12 березня збережуться складні погодні умови. У західних та північних областях збільшиться висота сніжного покриву, в більшості центральних і Харківській областях відновиться сніговий покрив.

7-10 березня в Карпатах збережеться небезпека сходження снігових лавин. На річках басейну Прип'яті (Волинь, Рівненщина) унаслідок зростання рівня води очікується подальше затоплення заплав, сільгоспугідь, місцями можливе досягнення відміток початкового затоплення об'єктів і житлових будинків в окремих населених пунктах Ратнівського, Любешівського районів Волині та Заречнанського району Рівненщини.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

320