На плато Ай-Петрі реконструюють водоочисні споруди, впорядкують торгові об'єкти відповідно до чинного законодавства, а також приведуть туристичний бізнес у відповідність до вимог санітарних норм. Про це йшлося на другій нараді голови Ради міністрів Криму Анатолія Могильова з підприємцями, які здійснюють торговельну діяльність на плато Ай-Петрі, з питань розвитку даної території, повідомляє Управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

Підприємці запропонували розробити єдину форму з логотипами для співробітників торгових об'єктів на плато Ай-Петрі: «Ми в обов'язковому порядку будемо докладати максимум зусиль, щоб привести туристичний бізнес у відповідність з усіма законними вимогами».

Могильов підкреслив, що детальний план розвитку території з урахуванням реконструкції об'єктів інфраструктури дозволить цивілізовано розвивати туристичний бізнес на плато Ай-Петрі. «Будь-яке проблемне питання можна вирішити шляхом конструктивного діалогу. І я переконаний, що разом ми знайдемо правильне рішення», - резюмував він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

224