Голова Верховної Ради Володимир Рибак хоче, щоб Україну не ділили на Захід і Схід. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив, вітаючи парламентських журналісток з 8 Березня.

«Як зробити так, щоб рана «Захід-Схід» зажила? Ви (журналісти. - Ред.) повинні посприяти цьому. Нехай ніхто не думає, ті, хто в парламенті, людей взяти (вивести на вулиці. - Ред.) - це кров. У 2004-2005 році було все на межі. Могла бути громадянська війна», - сказав він і додав, що будь-які суперечки потрібно вирішувати шляхом переговорів.

Як повідомляв FoUm, сьогодні лідер фракції Арсеній Яценюк заявив, що після рішення суду щодо Власенка опозиція починає виводити людей на вулицю.

Нагадаємо, опозиція сьогодні продовжила блокування Ради.

Учора Вищий адміністративний суд України достроково припинив повноваження народного депутата від «Батьківщини» Сергія Власенка.

Голова ВР Володимир Рибак вніс до ВАСУ подання щодо можливості позбавлення Сергія Власенка депутатського мандата у зв'язку з тим, що він незаконно суміщає депутатську діяльність з адвокатською. В опозиції цей позов називають незаконним і заявляють про фальсифікацію рішення Регламентного комітету ВР, на підставі якого Рибак вніс подання до суду.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

250