Кабінет Міністрів України спростив процедури прикордонного контролю у пунктах пропуску через державний контроль у період підготовки та проведення в Україні юнацького чемпіонату світу з легкої атлетики 2013 року, повідомляє прес-служба Державної служби молоді та спорту.

Відповідна постанова прийнята на засіданні уряду 6 березня. Цим нормативно-правовим актом передбачається спрощення оформлення документів учасниками юнацького чемпіонату світу з легкої атлетики 2013 року (іноземцям та особам без громадянства) і прикордонного контролю у період підготовки та проведення даного заходу.

У відповідності до вимог Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій, Україна має надати безкоштовні візи іноземцям та особам без громадянства (учасникам чемпіонату) для в'їзду в країну і ввести спрощену систему отримання візових документів.

Загальна кількість учасників чемпіонату, який з 8 по 15 липня 2013 року буде проходити у Донецьку, з урахуванням міжнародних спортивних суддів, тренерів, журналістів та гостей, складе більше 3 тис. осіб зі 191 країни світу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

271