Співробітники кримської міліції встановлюють особу невідомого чоловіка, який повідомив про закладений вибуховий пристрій на сімферопольському вокзалі.

Як повідомляє сектор зв'язків з громадськістю ГУМВС України в АР Крим, з'ясувалося, що громадянин дзвонив із таксофона, розташованого на одній із ялтинських вулиць.

«В даний час проводиться низка оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення особи і затримання жартівника, а також притягнення його до кримінальної відповідальності», - зазначили у міліції.

Статтею 259 Кримінального кодексу України за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян передбачене покарання у вигляді штрафу, арешту терміном до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

В даний час небезпеки громадян нічого не загрожує, ніхто із жителів і гостей Криму не потерпів.

Як повідомляв ForUm, учора, 6 березня, у чергову частину Ялтинського міського управління міліції по лінії 102 зателефонував чоловік. Не назвавшись, він повідомив про те, що на вокзалі у Сімферополі закладено вибуховий пристрій. На якому саме вокзалі станеться вибух, він не повідомив.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

349