Власники Дніпропетровського стрілочного заводу намагаються втягнути трудовий колектив у вирішення своїх бізнес-задач. Про це сказано у заяві центрального комітету Профспілки металургів і гірників України, повідомляє «РБК».

Зокрема, у профспілці стверджують, що працівників заводу використовують, щоб «надати тиск на уряд (зокрема, на віце-прем'єра Олександра Вілкула, - ред.) і «Укрзалізницю» перед проведенням тендеру на поставку стрілочних переводів».

«Спроби надати внутрішньокорпоративній виробничій ситуації соціально-політичний контекст ми вважаємо безпідставними і неприпустимими. Віце-прем'єр-міністр Олександр Юрійович Вілкул за роки своєї роботи у гірничо-металургійному комплексі створював новий рівень і високі стандарти соціального партнерства на найбільших підприємствах країни», - сказано у заяві комітету профспілки.

«На посаді голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександром Вілкулом у регіоні була вибудувана система взаємодії з профспілковими організаціями та організаціями роботодавців», - також стверджують у профспілці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

264