Голова ДержНС Михайло Болотських констатує завершення реорганізації відомства.

«Реорганізація практично закінчена. Служба укомплектована, створена, призначені всі посадові особи ,і сьогодні ми у нормальному режимі виконуємо свої завдання», - сказав Болотських.

При цьому він підкреслив, що реорганізація пройшла непомітно для громадян країни.

«Я хочу зробити акцент на тому, що ми не проходили якихось перехідних періодів. Сама специфіка нашої служби не передбачає якихось перехідних періодів... Громадянин України щодня потребує захисту. Тому ми і у процесі незначного цього переходу не послаблювали ефективність і якість реагування на надзвичайні ситуації», - зазначив він.

Крім того, Болотських підкреслив, що реорганізація пройшла безболісно і для співробітників ДержНС. Про це він сказав в інтерв'ю «Українським Новинам».

«У процесі реформи ми не втратили жодного співробітника, ніякого скорочення не було. Якщо були якісь переміщення, то ми постаралися професіоналам надати іншу посаду. Ми не втратили жодної людини і в період реформи, а їх 75 тисяч», - зазначив голова ДержНС.

Також Болотських підкреслив, що завдяки об'єднанню ДержНС і Державної інспекції з техногенної безпеки функції профілактики та реагування на надзвичайні ситуації зосередилися в одному відомстві, що, безумовно, є позитивним моментом.

Нагадаємо, указом від 24 грудня 2012 року Янукович реорганізував Міністерство надзвичайних ситуацій та Держінспекцію техногенної безпеки у ДержНС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

395