У Житомирі помер молодий чоловік, який потерпів при вибуху розібраного снаряда.

Від отриманих травм вчора, 5 березня, в одній із житомирських лікарень помер 22-річний чоловік, який потерпів при вибуху розібраного ним снаряда часів Великої Вітчизняної війни.

Як повідомили в УМВС України в Житомирській області, в даний час правоохоронці продовжують розслідування кримінального провадження, розпочатого вчора після вибуху у приватному будинку в Житомирі, за фактом незаконного поводження зі зброєю, передає «УНІАН».

Нагадаємо, вчора у Житомирі у приватному будинку молодий чоловік постраждав від вибуху снаряда, який він розбирав. 22-річний житомирянин був госпіталізований у реанімаційне відділення з множинними травмами ніг. Фахівці припускають, що причиною вибуху стала механічна деформація часткового заряду детонатора. На місці події вилучено залишки снаряда, а також інші речові докази протиправної діяльності.

Правоохоронці припускають, що потерпілий є членом громадської військово-патріотичної організації. За словами близьких, хлопець проводив розкопки у місцях боїв часів війни.

З початку березня це вже другий смертельний випадок у Житомирській області від вибуху снаряда. Так, 2 березня у Житомирській області помер 40-річний чоловік, який отримав травми внаслідок вибуху снаряду у селі Веселівка Коростенського району.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

519