Завтра в Україні температура коливатиметься від 4° морозу до 14° тепла, повідомили в Укргідрометцентрі, буде хмарно з проясненнями.

Без опадів, лише вдень у західній частині невеликий дощ, у Карпатах - з мокрим снігом. На дорогах північних та західних областей вночі місцями ожеледиця. Вітер переважно південний, 7-12 м/с, у південній частині та на Лівобережжі окремі пориви 15-20 м/с.

Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, на Південному узбережжі Криму та на Закарпатті до 5° тепла, вдень 5-10° тепла, у південній частині, місцями на Закарпатті та Прикарпатті 11-14° тепла, передає «УНІАН».

По Київській області мінлива хмарність. Без опадів. На дорогах уночі місцями ожеледиця. Вітер переважно південний, 7-12 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 5-10° тепла.

У Києві без опадів. На дорогах уночі місцями ожеледиця. Вітер переважно південний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 7-9° тепла.

Нагадаємо, за прогнозами Українського гідрометеорологічного центру, до 8-12 березня в Україні очікується морозна погода з незначними коливаннями температур.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

231