Президент України Віктор Янукович доручив міністру юстиції Олександру Лавриновичу та міністрові економічного розвитку і торгівлі Ігорю Прасолову вирішити проблемні питання у роботі центрів надання адміністративних послуг. Йдеться про отримання громадянами виписок із реєстру власників майна, які необхідні при оформленні субсидій та інших видів соціальної допомоги, повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави.

Під час відвідування Центру надання адміністративних послуг у Черкасах його начальник Любов Полішкевич і міський голова Черкас Сергій Одарич розповіли Януковичу, що зараз процедура надання громадянам виписки із реєстру власників майна занадто тривала, що створює незручності для громадян.

Міністру економічного розвитку і торгівлі Глава держави доручив опрацювати питання у напрямі спрощення цієї процедури, «щоб були відпрацьовані правові, юридичні питання, щоб вийшли необхідні рішення».

Це питання Президент також доручив опрацювати голові Державної реєстраційної служби України Дмитру Вороні. Відповідне доручення Янукович також дав по телефону міністру юстиції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

333