У Полтаві міліціонери затримали водія рейсового автобуса, який у стані алкогольного сп'яніння перевозив пасажирів.

Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС в області, в Полтаві під час несення служби інспектори дорожньо-патрульної служби зупинили водія автобуса «РУТА» для перевірки документів.

«Під час розмови правоохоронці відчули різкий запах алкоголю від водія, тому йому було запропоновано пройти перевірку в медичному закладі. Після обстеження водія медики дали висновок, що він дійсно перебуває в стані алкогольного сп'яніння», - повідомили в міліції. Водій був негайно відсторонений від керування автобусом, а сам транспортний засіб доставлено на майданчик для тимчасового зберігання автомобілів.

Складено адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами в стані алкогольного, сп'яніння), що тягне за собою накладення штрафу на водія від 2550 до 3400 гривень, або позбавлення права керування транспортним засобом на строк від одного до двох років, або громадські роботи на строк від сорока до п'ятдесяти годин, або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

199