Сьогодні, 6 березня, радник Президента України, керівник Головного управління з питань міжнародних відносин Адміністрації Президента України Андрій Гончарук провів зустріч з головою Представництва Європейського Союзу в Україні Яном Томбінськи, повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави.

Головною темою бесіди стало обговорення результатів саміту «Україна - Європейський Союз», що відбувся у Брюсселі 25 лютого, а також подальших спільних кроків України і ЄС, спрямованих на укладення Угоди про асоціацію.

Під час зустрічі відбувся обмін думками про завдання, які необхідно реалізувати сторонам з метою підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС під час Вільнюського саміту «Східного партнерства» у кінці листопада цього року.

Гончарук повідомив представнику Європейського Союзу про першочергові заходи, які вживаються українською владою у контексті активізації внутрішніх реформ, спрямованих на політичну асоціацію та економічну інтеграцію з ЄС.

Співрозмовники домовилися посилити взаємодію з метою досягнення пріоритетних цілей співпраці України та ЄС на поточний рік, а також підтримки нашої держави у здійсненні необхідних внутрішніх перетворень.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович заявив на саміті в Брюсселі, що українська влада докладе максимум зусиль для підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

258