В Одесі інвестори довгобудів перекрили проїжджу частину в центрі міста.
Близько 100 людей безупинно ходять вперед і назад по дорозі (по пішохідному переходу) на перетині вулиць Рішельєвської і Єврейської.

Через це в центрі міста практично паралізовано рух транспорту, включаючи тролейбуси, передає «УНІАН».

Пости ДАІ намагаються перенаправити автотранспорт по альтернативних шляхах, оскільки вже були випадки, коли кілька водіїв спробували на машинах прорватися крізь учасників протесту.

Перекриттям дороги учасники акції, що залишилися без житла через несумлінних компаній-забудовників, намагаються привернути до своїх проблем увагу місцевої влади та правоохоронних органів.

Серед протестуючих - інвестори, що вклали гроші в споруджувані будинки компанії «Альянс», а також - фірм «Прогресбуд» і «Консоль».

В Одеському регіоні налічується 25 довгобудів, на які з інвесторів було зібрано близько 1 млрд доларів.

26 січня 2012 р. інвестори недобудованих будинків будівельної компанії «Альянс» звернулися до виконавчого комітету Одеської міської ради з проханням передати їхні будинки на баланс управління капітального будівництва міськради.

13 лютого до будівлі прокуратури Одеси близько сотні інвесторів прийшли після пікетування будівлі мерії, де вимагали, щоб місцева влада виконала свою обіцянку про добудову будівель «Альянсу». Біля Одеського національного театру опери та балету (знаходиться поряд з прокуратурою) учасники акції перекрили проїжджу частину, що створило в центрі міста автомобільний затор. Прес-служба прокуратури повідомила, що питання довгобудів «Альянсу» взято під особливий контроль.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

238