Мадридський «Реал» на виїзді здолав «Манчестер Юнайтед» і за сумою двох матчів заслужено вийшов у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Всі м'ячі в цій зустрічі забили гості. На 48-й хвилині автоголом відзначився Серхіо Рамос, а після того, як манкуніанці залишилися вдесятьох у результаті видалення Нані, Лука Модріч і Кріштіану Роналду переломили хід гри.

У першому матчі в столиці Іспанії команди зіграли внічию (1:1), тому в повторній зустрічі «Реалу» потрібно було обов'язково забивати. До перерви мадридці куди частіше володіли м'ячем, але істотних дивідендів з цього вони не витягли.

На початку другого тайму з ревом трибун «червоним дияволам» вдалася швидка атака, під час якої Нані прострілив вздовж лінії воротарської і капітан «Реала» Рамос влучив у власні ворота.

Проте ключовий епізод стався на 56-й хвилині, коли у верховій боротьбі той же Нані стрибнув прямою ногою в Альваро Арбелоа і отримав за це червону картку. Тренер господарів Алекс Фергюсон, розуміючи, що команді зараз доведеться непросто, почав особисто заводити вболівальників на трибунах. Але мадридці, немов відчувши запах крові, вже не вилазили зі штрафної площі господарів, повідомляє «Newsru.com».

На 66-й хвилині Модріч, який вийшов на замін, завдав потужного удару метрів з 25 і м'яч рикошетом від штанги влетів у сітку -1:1. А ще через три хвилини «Реал» вийшов вперед: Роналду в падінні переправив м'яч у ворота після красивої комбінацій, що почалася з пасу п'ятою у виконанні Месута Езіла.

Манкуніанцям тепер треба було забивати як мінімум два м'ячі, і в бій був кинутий Уейн Руні. Кінцівка видалася бурхливою: команди почали грати у відкритий футбол, однак завдяки майстерності воротарів більше голів глядачі так і не побачили.

Наставник "Реала" Жозе Моурінью залишився незадоволений грою і вкрай стримано прокоментував перемогу своєї команди: «Сьогодні програв найсильніший. Ми грали погано, але це футбол. Якщо голкіпер стає кращим гравцем матчу, то це говорить про багато що, а саме, що команда гру не контролювала».

В іншому матчі дня донецький «Шахтар» програв дортмундській «Боруссії» з рахунком 0:3.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

230