Голлівудський актор і екс-губернатор американського штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер призначений відповідальним редактором одразу двох журналів про фітнес та бодібілдинг.

Як повідомляє агентство Ассошіейтед Прес з посиланням на каліфорнійські ЗМІ, Шварценеггер вже короткочасно обіймав ці посади близько десяти років тому, але був змушений звільнитися у зв'язку зі своєю губернаторською діяльністю.

Тепер в редакції обох видань, що належать компанії American Media Inc., актор готуватиме до випуску статті та інші матеріали.

За визнанням самого Шварценеггера, саме фотографії спортсменів на обкладинках журналів типу Muscle & Fitness і Flex спонукали його багато років тому зайнятися бодібілдингом. Сам актор з'являвся на обкладинках глянцевих видань понад 60 разів, передає РІА «Новини».

Шварценеггер, володар низки премій з бодібілдингу, переїхав до США з Австрії у 1968 році у віці 21 року. Спортивну кар'єру він завершив у 1980 році, з кінця 1960-х знімається в кіно. З листопада 2003 р. по січень 2011 року обіймав посаду губернатора Каліфорнії.

Фантастична трилогія про кіборга в людській подобі – «Термінатор», «Термінатор-2: Судний день», «Термінатор-3: Повстання машин», в якій головну роль грає Шварценеггер, стала візитною карткою актора в голлівудському кінематографі.

У січні стало відомо, що Шварценеггер візьме участь у продовженні циклу про Термінатора.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

691